posted by on General

1 comment


Els comiats de solter masculines sónaquestes celebracions en les quals es reuneix el futur marit amb totes les persones del seu mateix sexe que són importants en la seva vida, és a dir, els seus amics i familiars més propers. És un error comú el relacionar aquestes celebracions amb elements negatius, doncs encara que en algunes d’aquestes festes es realitzen activitats com a balls eròtics, són en la seva major part innocents i d’allò més emotives.

despedidas-ellos-tossa-f-catamaran-1
Es poden realitzar comiats de solter de tot tipus, encara que és cert que les que estan més de moda són aquelles en les quals els amics es reuneixen durant un cap de setmana per dur a terme activitats arriscades i que trenquen la rutina com per exemple *rafting o *puenting, però a més d’aquestes activitats esportives i diferents, es desenvolupen també una sèrie de jocs divertits segons l’edat i els gustos dels participants, encara que en la seva majoria solen ser activitats en les quals tots gaudeixen.

Font del article: http://www.iphoneweb.es/14-fundas-iphone-6

1 comment

  1. Fany

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply

css.php